V društvu Rokometna šola Alena Mihalja se v svojem devetem letu obstoja veselimo tretjega osvojenega naslova državnih prvakinj. Tokrat so bile najboljše v državi učenke v kategoriji mlajše deklice B, v kateri so nastopale igralke generacije letnika 2006 in mlajše. Ekipo prvakinj so pod vodstvom trenerja Nina Legnarja sestavljale učenke iz OŠ Mislinja, OŠ Šentjanž, iz podružnice Osnovne šole Dravograd – PŠ Libeliče,  iz OŠ Podgorje,  iz OŠ Šmartno  ter Suri-Larisa Razgoršek, Ajša Mihalj ter sestri Kiara in Naja Čerče iz naše, Druge OŠ Slovenj Gradec.

V finalnem delu tekmovanja so dekleta brez poraza osvojile vse točke ter na koncu zasluženo slavile pred ekipama RK Krim Mercator in ŽRK Koper. Prav vse igralke so z vratarkama na čelu prikazale široko paleto rokometnega znanja, nekaj pa se jih je znašlo celo med top 10 strelkami celotnega prvenstva. Kar tri igralke Dršam so se povzpele med najboljše.

Upamo in želimo si, da bi dekleta še naprej uživala v rokometni igri ter da nas bodo še kdaj razveselile s podobnim rezultatom.

Na tem mestu, vabljene vse, ki bi se rade preizkusile v rokometni igri in se pridružile letošnjim zmagovalkam ter jim pomagale pri nizanju novih uspehov v prihodnji sezoni. Dobrodošle na naše treninge v Športni dvorani Slovenj Gradec, od ponedeljka do petka po ustaljenih urnikih. Za več informacij se oglasite kadar koli na treningu ali pokličite vodjo rokometne šole Alena Mihalja na telefonsko številko: 031 557 690 ali se mu oglasite na e-mail: amihalj@yahoo.com

(Skupno 355 obiskov, današnjih obiskov 1)