Učenci naše šole so tudi to šolsko leto sodelovali na tekmovanju za čiste zobe. Skozi vse šolsko leto so izredno prizadevno skrbeli za čistočo svojih zobk. Pri tem so spodbujali drug drugega in se veselili dobrih rezultatov. Še posebej veseli so bili učenci 3.a razreda centralne šole in 4.c razreda podružnične šole, ko so v mesecu maju izvedeli, da so zmagovalni razred.

Učenci so zelo veseli, da je na naši šoli zobozdravstvena ambulanta z zobozdravnico Tanjo Jeromel Čas in asistentko Majdo Mirkac, ki skrbita za preventivo zdravih in čistih zob naših šolarjev, kar je velika naložba za zdravo življenje.

Tako sta se naša zmagovalna razreda v četrtek, 29.5.2014, z velikim veseljem odpeljala proti Ljubljani na zaključno prireditev Tekmovanja za čiste zobe v hali Tivoli. Učenci so na prireditvi uživali, dobili so nagrade za njihov trud, ogledali so si akrobacije modelnega letala Nika Oblaka, plesni nastop akrobatske skupine Salto ter zapeli in zaplesali ob glasbi skupine Rock n band. Po končani prireditvi so si ogledali še Prešernov trg s tromostovjem in se posladkali s sladoledom. Polni zanimivih vtisov so se odpeljali nazaj proti domu.

 Nekaj utrinkov si lahko ogledate tukaj (klikni za ogled fotogalerije).

Razredničarki: Olga Bauer in Saša Keserin

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)