Predpraznično druženje 3. a in 9. b razreda

V petek, 20. 12. 2013, smo se učenci 9. b z razredničarko, gospo Janjo Šerbinek, odpravili na obisk v 3. a. Tudi letos smo se, čeprav ne bo FIT olimpijade, odločili, da se bomo še naprej družili, saj nam je bilo lani na skupnih uricah zmeraj lepo.

Tretješolci so nas toplo sprejeli. Zdelo se mi je, da kar nekoliko preveč požrtvovalno, saj so se posedli na tla učilnice, mi pa smo se lahko usedli na stole. Postregli so nam celo s sladkarijami. (Lotili smo se jih precej previdneje kot lani. Draga učiteljica, mislim, da so vse tiste pridige obrodile sadove. J)

Razredničarka naših malih prijateljev, gospa Olga Bauer, nas je – kot vedno – prijazno pozdravila  ter nam zaželela dobrodošlico. V nadaljevanju je tretješolec Luka prisrčno povezoval programček, ki so nam ga pripravili. Na kitaro sta zaigrala Val in Aleksander, na violino Nastja. Vsi skupaj so tudi zapeli nekaj pesmic in poskočno zaplesali. Na koncu so nas še prijetno presenetili z voščili in svečkami, narejenimi iz pravega voska, na ličnih podstavkih, ki so jih sami pobarvali. Veliko jih namreč obiskuje čebelarski krožek.

Potem pa smo bili na vrsti še mi. Mineja je zapela ob kitarski spremljavi sošolca  Žige S. Menim, da je bila točka prav vsem všeč. Nato smo tudi mi tretješolcem podarili drobna darilca – okraske za na božično drevo z njihovimi imeni in bonbone.

Šolska ura druženja je hitro minila. Za konec smo v avli posneli še nekaj skupinskih fotografij (Hvala, učitelj Timotej! J) in se dobre volje razšli.

Ko bomo na silvestrovo prižgali svečko, bomo v mislih spet z našimi prijatelji. Oboji pa vam želimo prijazne praznike, v novem letu 2014 pa zdravja, sreče in zadovoljstva.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate tukaj (klikni za ogled fotogalerije).

Prispevek je napisala Patricija, fotografirala pa Tinkara, obe učenki 9. B.

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)