V četrtek, 14. 2. 2013 (na Valentinovo), smo učenci 8. b z razredničarko, gospo Janjo Šerbinek, 5. šolsko uro povabili na obisk učence 2. a z razredničarko, gospo  Olgo Bauer, saj so – kot smo že poročali – decembra tudi oni gostili nas.

Pripravili smo jim pester program, ki je vključeval pesmi (tako deklamirane kot zaigrane na inštrumente), pantomimo, kviz, mali izziv, piškote, pečene na šoli, in to s pomočjo sorazredničarke, gospe Suzane Planšak.

Naši varovanci so nas prav prijetno presenetili s svojimi avtorskimi risbami z okvirjem in stojalom, da jo imamo lahko lepo postavljeno na polici. Zimski motiv nam bo gotovo polepšal marsikateri dan tudi poleti, ko nam bo v vročih dneh  prinesel nekaj svežine.

2.a_pri_8.b-obisk_n_a2oSG_074

Skratka,  imenitno smo se zabavali, se nasmejali za ves teden, si zapomnili že skoraj vsa imena naših malih prijateljev (ampak dvojčic večinoma še vedno ne ločimo) in še več.

Šolska ura je v prijetnem druženju kar prehitro minila, zato smo jo nekoliko podaljšali še v našo uro kemije, česar se je marsikdo razveselil.

Nekaj utrinkov si lahko ogledateb tukaj (klikni za ogled fotogalerije).

Zapisala Patricija Kavčič, 8. b

Fotografije Tinkara Ošlovnik, 8. b
(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)