Spoštovani učenci, učitelji in starši!

Nov začetek je vedno čas za nove cilje in prav je, da si cilje postavimo tako, da jih dosežemo s trudom in vztrajnostjo. Ovire naj nam bodo izzivi, napake naše izkušnje iz katerih se učimo. Bodimo radovedni, ustvarjalni, delovni in sodelovalni. Verjamem, da lahko z medsebojnim sodelovanjem in pozitivno komunikacijo dosežemo več.

Šola je prostor, kjer se prepletajo učenje, vzgoja, podajanje znanj, spletanje odnosov, izmenjavanje čustev med učenci, učitelji in starši. Tako se pletejo vezi, ki pomagajo pri soustvarjanju in povezovanju šole tudi s širšo skupnostjo. Pomembno je, da se v šoli počutimo varne in da je šola prostor, ki omogoča sprejemanje novih znanj, odkrivanje, raziskovanje novega ali preoblikovanje že znanega.

Dragi učenci, pokažite nam svoje sposobnosti, posebnosti in potenciale na kulturnih prireditvah, športnih tekmovanjih, literarnih natečajih, s svojim raziskovalnim delom, na tekmovanjih iz znanja ter nam s svojimi uspehi popestrite vsakdanje šolsko življenje.

Kot ravnateljica si želim, da skupaj razvijamo vrednote kot so: znanje, medsebojno spoštovanje (moč besede), delavnost, prijateljstvo (v širšem pomenu besede; gre za povezovanje, odnos do drugačnosti, sprejemanje, strpnost), odgovornost in vztrajnost.

Verjamem, da nam bo s sodelovanjem uspelo doseči cilje.

Ravnateljica

mag. Helena Gaberšek, soc.ped.

Kontakt:

telefon:   02 88 39 941

e-pošta: helena.gabersek@guest.arnes.si 

               helena.gabersek@druga-os.si

 

 

 

(Skupno 2.101 obiskov, današnjih obiskov 1)