V Kulturnem domu Slovenj Gradec je 29. marca 2024 odmevala slovesna atmosfera ob podelitvi Železnikarjevih odličij in priznanj Športne zveze Slovenj Gradec. Med številnimi zaslužnimi posamezniki, ki so s svojim predanim delom prispevali k razvoju športa in športne kulture v našem mestu, je bil posebej izpostavljen naš Maks Kotnik.

Maks Kotnik, priznan strokovnjak na področju odbojke, je za svoje izjemno trenersko delo prejel prestižno Železnikarjevo plaketo. Njegova predanost, znanje in strast do odbojke so navdih mnogim mladim športnikom ter sooblikujejo temelje za uspehe in rast športa v naši skupnosti. ČESTITKE!

Z veseljem sporočamo, da je ŠPORTNA ŠOLA LETA 2023 postala Druga osnovna šola Slovenj Gradec!

Druga osnovna šola Slovenj Gradec je aktivno vključena v različne športne projekte, med katerimi izstopajo program Zlati sonček, RAP – gibanje za zdravje in dobro počutje ter Fit Slovenija. Lani smo se udeležili tekmovanj v različnih športnih panogah, pri čemer smo se večkrat preizkusili tako na regijskem kot tudi na državnem nivoju. Ponosni smo, da so nekateri učenci postali celo državni prvaki. S svojo vpetostjo v športne dejavnosti ne spodbujamo le telesno aktivnost, ampak skrbimo tudi za celostno dobro počutje naših učencev.

 

 

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)