V četrtek, 30. marca, je v prostorih MKC Slovenj Gradec potekala podelitev priznanj Športne zveze Slovenj Gradec, MO Slovenj Gradec in Olimpijskega komiteja Slovenije na področju športa v MO Slovenj Gradec. Na naši šoli smo ponosni, da je bilo med dobitniki teh priznanj kar nekaj naših učencev.

Plaketo Športne zveze Slovenj Gradec za športne uspehe in dosežke v kategoriji kadetov (do 15 let) so prejeli:

          ekipa mlajših dečkov A iz rokometnega kluba Slovenj Gradec in med njimi naši učenci Anej Majcen, Vito Potočnik Krajnc, Matevž Kašnik, Jaka Soršak, Birk Srebotnjak, David Krajnc, David Klemen, Žan Smolnikar, Miha Soršak, Vid Pavlič, Rene Perše in

          ekipa starejših deklic B iz Društva rokometne šole Alena Mihajla in med njimi naše učenke Alja Krevs, Urška Kotnik, Lia Gregor, Kati Naveršnik, Anja Tominc, Manja Pasarič, Živa Smolnikar, Alja Mihajl ter

          dvojec odbojkarskega kluba Slovenj Gradec za tekmovanje dvojic v odbojki na mivki, v kateri sodeluje tudi Pia Šimič.

Ponosni smo tudi na naše nekdanje učence, ki so dosegli številna priznanja, še posebej na dobitnika naziva  športnika leta za leto 2016 tako v moški kot ženski konkurenci, ki sta pripadla našima nekdanjima učencema Aljažu Dvorniku in Zali Pečoler.

Vsem športnikom želimo še veliko odmevnih športnih dosežkov, predvsem pa čim več športnih užitkov v športnem načinu življenja.

 

(Skupno 195 obiskov, današnjih obiskov 1)