simbiozalogotip

Draga babica in dedek,

letošnjo jesen bosta na naši šoli potekala dva projekta Simbioz@ (učenje računalništva) in nov projekt Simbioza giba, ki bo v športnem duhu povezal dve generaciji.
V tednu od 13. do 19. oktobra od 9.00 do predvidoma 11.30 boste lahko s pomočjo naših učencev najprej spoznali delo z računalniki, nato pa se bomo skupaj odpravili na parket naše telovadnice ali ob lepem vremenu migali zunaj.
Imeli se bomo super! Potrebujete samo dobro voljo, pozitivno energijo in športno opremo.
Dobimo se v ponedeljek, 13. oktobra, ob 9.00 v računalniški učilnici na Drugi osnovni šoli Slovenj Gradec, Kopališka 29.

Izven naše šole, v popoldanskem času od 17.00 do 18.00, se lahko udeležite tudi drugih športnih aktivnosti, ki se bodo odvijale na različnih lokacijah. Lahko greste na pohod, plavat, jahat, igrat biljard ali nogomet. Vse to in še več lahko poskusite v tednu akcije. Samo prijaviti se je potrebno na telefonsko številko: 080 14 64. Vse dejavnosti so popolnoma brezplačne.
Jožica Jug, Timotej Žohar
in učenci Druge OŠ Slovenj Gradec

____________Odrežite in vrnite na šolo najkasneje do petka, 10. 10. 2014 _______
Podpisani-a ___________________________ se prijavljam na projekta Simbioz@ in Simbioza giba na Drugi osnovni šoli Slovenj Gradec. Kontaktirate me lahko na telefon: ______________________ ali elektronski naslov: _________________________.
Podpis: _______________________________

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)