logotip_POS

V četrtek, 10. 4. 2014, je v Mariboru potekala zaključna konferenca. Udeležile smo se je tudi dve učenki naše šole (Maša Jakopič in Hana Klančnik) in ravnateljica Nada Duler.

Po prihodu tja so nas pogostili z razkošnim zajtrkom. Na voljo smo imele od sadja, sladkih sladic pa vse do sendvičev. Vse skupaj je bilo lepo aranžirano, tako da smo bile res navdušene. Po zajtrku pa sva se ločili od ravnateljice; ona je šla na različna predavanja, midve pa sva bili vabljeni na ogled gledališke igre in ogled kviza. V kvizu nisva sodelovali, sva pa navdušeno navijali za vse tekmovalce.

Ko je bilo kviza konec, smo učenci šli na kosilo. Bilo je zelo dobro. Nato pa smo postavili našo stojnico. Na steno sva prilepili fotografije, na stojnico pa razstavili vse mogoče izdelke, ki smo jih naredili v okviru projekta pod mentorstvom naših učiteljic Irene Gaber, Nine Popič in Tanje Jeseničnik.

Po dveh urah na stojnici je sledila še zaključna prireditev, na kateri so šole predstavile, kaj so delali v okviru projekta. Tudi naša šola se je predstavila, in sicer s PowerPoint predstavitvijo. Z našim nastopom smo bile vse tri zadovoljne, tako da smo se srečne usedle med publiko in spremljale prireditev.

Na konferenci sva spoznali nove ljudi in dobili nove ideje za ustvarjanje, hkrati pa je bila to čudovita izkušnja, ki nama bo še kako koristila v življenju.

 Hana Klančnik, 8. B

slika_pop_solo_1
slika_pop_solo_2
slika_pop_solo_3
(Skupno 241 obiskov, današnjih obiskov 1)