Spoštovane učenke in učenci, starši, delavci šole!

Včeraj smo odlično izpeljali prireditev in snemanje televizijske in radijske oddaje Kje s’ pa ti doma.

Predvidoma bo oddaja na sporedu v jeseni 2014. Točen termin vam bomo sporočili.

KJE_S_PA_TI_DOMA__2014_-_2oSG_929a

Poleg vseh delavcev šole ste se izkazali prav vsi:

nastopajoči pevci, solisti, povezovalci, plesalci, športniki, glasbeniki, folkloristi, pomočniki pri usmerjanju prireditve, pripravljavci prireditvenega prostora, fotografi, snemalci, celotna tehnična ekipa, tolkalci pri ritmični spremljavi, učenci, ki ste izdelovali sceno in darilca za mame, učenci, ki ste sprejemali goste… Vsi  ste odlično opravili svojo nalogo, bili ste sproščeni, natančni, upoštevali ste mentorje in pozorno ste spremljali prireditev.

Na vseh vajah, tonski vaji, generalki in prireditvi ste bili izjemno spoštljivi, potrpežljivi in strpni drug do drugega.

Učenci, ki ste bili gledalci, ste s svojim spoštljivim spremljanjem prireditve, z aplavzi, prav tako veliko  prispevali k uspešni izvedbi prireditve.

Učenci, ki ste pomagali pri pripravljanju in pospravljanju dvorane ste se izjemno izkazali.

Učenci in učenke, najbolj pa cenim vašo pripravljenost pomagati kjer koli.

Spoštovani starši!

Zahvaljujemo se vam, da ste podpirali svoje otroke v pripravah na ta nastop, da ste s svojim številčnim obiskom in pozornim spremljanjem pokazali spoštovanje in navdušenje nad odličnim delom svojih otrok, naših učencev. Upam, da bomo še naprej tako dobro sodelovali in se še bolj povezali.

Vsak od nas je prispeval svoj del pozitivne energije. Le s skupnimi močmi smo lahko tako uspeli. Skozi velik projekt, ki je trajal od decembra do včeraj, smo se med seboj še bolj povezali. To je bila za nas vse edinstvena učna situacija, ob kateri smo se vsi veliko novega naučili in pridobili izkušnje, še posebej izkušnje z RTV-ekipo.

Zahvaljujem se tudi gostom, ki so popestrili našo prireditev: Tomažu Pačniku, Sari Kobold, družini  Breznik, Primožu Suhodolčanu, učencem in mentorjem iz Srednje šole Slovenj Gradec-Muta, Harmonikarskemu orekestru Glasbene šole Slovenj Gradec.

Hvala vsem.

Moji zahvali se pridružuje g. župan ter starši, ki nam vsem skupaj že od včeraj naprej pošiljajo pohvale in zahvale za čudovit dogodek.

Pohvalam se pridružujejo člani snemalne ekipe z glavnim producentom g. Janezom Čebuljem, dr. Inge Breznik, svetovalka za glasbeno umetnost na ZRSŠ OE Maribor, in ga. Nevenka Štraser z ZRSŠ OE Slovenj Gradec.

Želim vam lep sproščujoč vikend in naberite si moči.

Vaša ravnateljica Nada Duler

(Skupno 243 obiskov, današnjih obiskov 1)