19.-23. 10. 2020 – sodi teden

 PONTORSREČETPET
1.MATTITTJASLJMAT
2.MATKEMTJASLJMAT
3.RUKEMDKEFIZTJA
4.SLJZGOŠPOFIZŠPO
5.SLJ(LIHI)ZGOGEO (LIHI)/BIO (SODI)BIO (LIHI)/GEO (SODI)GUM
6.LUMIZBIRNI PREDMET NEM (2 URI), ŠNO, ETH, EZR, MME, OGL, PLE, SPH, SLZ,GEO(LIHI)/BIO (SODI)IZBIRNI PREDMET GKL, RVT, IŠPO, IŠPN, 

Urnik na daljavo je prilagojen, tako da učenci dnevno delate za tri ali štiri različne predmete. Večina predmetov se bo izvajala po 2 uri hkrati (blok ure). Delo za posamezne predmete boste najkasneje na dan, ko je predmet napisan na urniku, prejeli v Microsoft Teamsih ali pa so vam učitelji navodila za delo že dali, ko smo bili še v šoli (četrtek ali petek). Katere ure bodo potekale po videoklicu, se boste posebej dogovorili z vašim učiteljem in prejeli povabilo nanje. Priporočamo vam, da si vsak dan vzamete čas za športne aktivnosti, vsaj pol ure dnevno, po navodilih vaših športnih učiteljev. Opraviti morate tudi delo za izbirne predmete. Če se vam termin izbirnih predmetov prekriva, delo opravite naslednjo uro.

Delo opravljajte in oddajajte sproti, kot bo navedeno v navodilih za delo. Če boste imeli s čimer koli težave, NE ČAKAJTE, obrnite se na učitelja, razrednika ali svetovalno službo.

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)