Od 3. do 7. oktobra 2022 smo na Drugi osnovni šoli Slovenj Gradec v okviru mednarodnega projekta Erasmus+ gostili učitelje in učence partnerskih šol iz Švedske, Avstrije, Španije in Reuniona (Francija). Že pred obiskom je bilo na šoli čutiti pozitivno energijo in komaj smo čakali na začetek dogajanja. Učitelji in učenci smo skupaj načrtovali in pripravljali aktivnosti, s katerimi bi lahko najbolje prikazali utrip življenja in dela na šoli ter gostom predstavili del naše prelepe Koroške in Slovenije.
Za vse nas je bila ta mobilnost enkratna priložnost, da se povezujemo, spoznavamo, sodelujemo, širimo svoja obzorja, se drug od drugega učimo, pridobivamo nove izkušnje in krepimo svoje zdravje ter dobro počutje, kar je tudi eden izmed ciljev projekta.
Sodelovanje pri projektu je velik doprinos za vse udeležene, mentorje in učence. Naši učenci si za aktivno sodelovanje, ustvarjalnost, izkazano znanje, srčnost, pripravljenost pomagati in komunikacijo v angleščini zaslužijo posebno pohvalo.
Fotografije, ki jih najdete na spodnji povezavi, povedo več kot besede.
https://padlet.com/aljabalazic/ipz67luxxx9wiy4d
Nastal je tudi kratek filmček, ki si ga lahko ogledate v naši video galeriji. Za nas so ga pripravili učenci iz Reuniona.
http://www.druga-os.si/video/

Lep pozdrav,
projektna ekipa

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)