1. DAN: Učenci, učitelji in spremljevalci smo ob 13:00 varno prispeli na Debeli rtič. Pred tem smo se ustavili še v Postojnski jami, kjer smo občudovali ogromne kapnike in znamenito človeško ribico. Po kosilu smo se razdelili v plavalne skupine in začeli z vodnimi aktivnostmi, zvečer pa nas čaka še “Pokaži kaj znaš”.

2. DAN: Zakorakali smo v drugi dan naše šole v naravi. Učenci napredujejo v plavanju v bazenu in morju. Popoldne nam je popestrila vožnja z ladjico v Koper. Tam smo se sprehodili po starih mestnih ulicah, kupili par spominkov in se ohladili s sladoledom. Zvečer nas čaka tekmovanje za najbolj izvirno frizuro.

3. DAN: Danes smo že na polovici našega bivanja na Debelem rtiču. Učenci pridno usvajajo plavalne tehnike in hitro napredujejo. Kmalu jih čaka plavalno preverjanje. Poleg plavanja so popoldne spoznavali okolico rtiča (Lov za skritim zakladom in Orientacija).

4. DAN: Naše šola v naravi se počasi zaključuje. Dopoldne smo dopolnili znanje o rastlinah, zeliščih in drevesih, ki rastejo v parku našega počitniškega naselja. Dan smo zaključili s plesom, jutri pa nas čaka še podelitev plavalnih priznanj.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate tukaj (klikni za ogled fotogalerije).

Četrtošolci z razredničarkami in spremljevalci

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)