V sredo, 26. 9. 2018, je na Ravnah na Koroškem potekalo Ekipno področno tekmovanje v atletiki. Sodelovala je številčna ekipa učencev in učenk Druge osnovne šole Slovenj Gradec. Tekmovali so v teku na 60 m, 300 m, 1000 m, 4×100 m, skoku v višino in daljino,  metu vorteksa in suvanju krogle.

Ekipo dečkov so zastopali: Armin Paščanović, Miha Jamnik, Aljaž Arih, Rene Perše, Jurij Wastl, Žan Slapnik, Luka Stepišnik, Tjaž in Miha Štaleker, Timotej Guče, Lazarević Ranko, Grega Nabernik, Urban Prošt, Jure Nabernik, Anže Kotnik, Nik Pavlič, Tevž Planinšec in Leop Prater. Dosegli so odlično 2. mesto.

Ekipo deklic so zastopale: Gaja Korošec, Pia Šimić, Lara Šmidhofer, Dunja Črešnik, Sara Oder, Gaja Kresnik, Živa Smolnikar, Lana Potočnik, Nuša in Janine Lužnik, Lea Bricman, Kaja Sinreih, Pika Mithans, Aleša Založnik, Urška Rebernik, Lana Epšek, Mojca Kavnik, Niki Globočnik Šegel, Kara Zorman. Deklice so zasedle najboljše 1. mesto in se uvrstile direktno na državno finale, ki bo v četrtek, 11. 10. 2018 v Velenju.

Čestitke vsem!

(Skupno 502 obiskov, današnjih obiskov 1)